En tekniknörds våta datordrömmar

På ”att köpa listan” Camera


skrivet den 08 jun av Nörd, klockan:10:59

Så nu har jag slutat att ”bara” fundera på en ny camera, nu ska det inhandlas en.
Har funderat mycket fram och tillbaks på vad jag vill ha.
Först så velade jag lite mellan Nikon ell Canon, båda märkena har ju en fantastisk uppsättning med systemcameror  i alla prisklasser.

Men det får bli en Canon, för det första så föredrar jag Canon pga själva designen dessutom har jag en mängd original objektiv till just Canon samt att det är lätt att till hyfsade priser köpa begagnade.
Dessutom har Canon en lång historia med cameror som utvecklats till att bli bättre och bättre. Läste förresten en intressant artikel om just Canon, tydligen har de nyligen gjort sitt 40 miljonsexemplar
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/canon/pressrelease/view/canon-firar-sitt-40-miljonersexemplar-av-eos-seriens-systemkameror-415288

 

Ha ha, familjen tycker nog att jag är lite för uppslukad av mitt camera letande och anser nog snarare att ”En camera är en camera” stick till Elgiganten och köp en!

 

Men jag har ända sen tonåren vart en hängiven hobbyfotograf, och för mig är det väldigt viktigt att hitta en camera som passar mig. Framförallt vill jag ha stabilisator, att den fungerar även på låga ISO, lätta menyer etc.

 

Nästa projekt är nog en ny data.
Självfallet en laptop, funderar framförallt på Toshiba som jag vart väldigt nöjd med tidigare. Är absolut en Windows anhängare och kan inte tänka mig en mac, gillar inte alls varken mjukvaran ell övriga delar hos Mac.
Förstår inte hur de kunnat bli så populära som de är idag. Iof så måste jag erkänna att Windows Vista inte var någon hit men Windows 7 har jag bara hört gott om.

 

Känns som att jag nog behöver jobba en del övertid framöver om jag ska förverkliga mina projektWink


Currently rated 3.0 by 89 people

  • Currently 3,022472/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed