En tekniknörds våta datordrömmar

Hejdå Z TV


skrivet den 16 jun av Nörd, klockan:23:57

Läste precis att Z TV ska läggas ner
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7315831.ab

 

Känns lite tråkigt, under mina tonår så var Z TV näst efter MTV den kanal man hela tiden hade på. Så fort man kom hem från skolan så satte man på TV och tillbringade eftermiddagarna med att slappa eller plugga med Z TV på i bakgrunden. Men det är väl så inom TV, det är en föränderlig bransch och det är säkerligen svårt att hänga med i svängarna. Efter MTG,s övertag så försvann ju också mycket av det som tidigare var just Z TV och ersattes med en massa annat istället.

 

På tal om TV så fick jag ett erbjudande som inte gick att tacka nej till, en ny 52 tums platt TV. JIPPI JAHOOOOO

 

Så planerna på ny camera läggs på is tills vidare då det känns som att en ny TV kommer först. Då kan jag ju dessutom skrota min digital box för denna TV har digitalt inbyggt. Det värsta är bara att jag kommer vara tvungen att möblera om för att få plats med vidundret i vardagsrummet.
 Får nog fundera lite på exakt hur i hela fridens namn jag ska ska bära mig åt för att få plats med den bara ( vem vet, det hela kanske för med sig att jag blir tvungen att investera även i en ny soffgrupp + lite andra nya möbler. Om inte annat kanske jag kan använda det som muta till frugan för att slippa en massa gnat om mina  nya teknikprylar ;)))


Currently rated 3.0 by 85 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed