En tekniknörds våta datordrömmar

Funderar på en ny gps


skrivet den 07 jun av Nörd, klockan:10:58

Det är så mycket jag skulle vilja ha men en ny gps står ganska högt på listan nu inför sommaren och hägrande semester.
Jag är något fruktansvärt dålig på att köra efter kartor och skyltar så en gps är ett måste. Men jag är inte nöjd med den jag haft det senaste året, den krånglar hela tiden och visar fel.

 

New camera känns väl också relativt aktuellt, är väldigt sugen på en Canon Eos 7D  http://www.canon.se/Images/EOS_7D_w200_tcm87-675031.jpg
men det lär väl få förbli en dröm med tanke på priset. Fast nu camera måste jag faktiskt ha, kanske en Ixius blir lite mer lagom.

 

Någon som förresten kan tipsa om vilket mobila bredband som är det bästa? Jag är urtrött på Tele 2, har deras mobila bredband sen ett rätt bra tag tillbaka men tycker det har så mycket nackdelar. Dålig täckning, begränsat upp/ned etc. Funderar på Telenors bredband ell 3G men har inte bestämt mig än.

 

Kanske inte på tal om teknikprylar men ändock internet, läste en artikel på Aftonbladet om Banverkets anställda. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7253270.ab

 Tydligen roade dem sig med Facebook i vintras när alla vi som skulle åka med tågen satt fast pga nedisade spår. Man blir ju så himla glad när man läser om vart ens skattepengar tar vägen alltså.
Tänk om man skulle bedriva ett företag på samma sätt!!!


Visserligen uppskattar även jag de sociala nätverk som tex Facebook, men det här gör mig rätt så förbannad..


Currently rated 3.0 by 89 people

  • Currently 2,977529/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed