En tekniknörds våta datordrömmar

Så nu är det snart dags för min Iphone, läste en artikel om den nya modellen som har en massa nya funktioner. Det är Apple (det företag som är tillverkare) som gett en presentation av den nya modellen http://www.expressen.se/prylar/1.2015910/apple-presenterar-ny-iphone

 

Förutom alla vanliga grejer såsom gps, IT, kanon camera osv så har den en mängd nya funktioner. Den har fått bra resultat i test och fungerar problemfritt och snabbt.

 

Det är ju egentligen lite komiskt när man tänker efter hur utvecklingen har gått framåt, jag är ju gammal nog för att väl komma ihåg hur det var innan ens mobil, IT, platt TV eller ens CD fanns. Och på inte särskilt många år har utvecklingen gått enormt framåt. En av dagens helt vanliga MP3 spelare för några hundralappar skulle för inte så länge sen setts som rena rama science fiction eller något som ramlat in från stjärnornas krig.

Eller ja knappt det, kollade på de gamla Star Wars filmerna för inte så länge sen och reagerade faktiskt över det faktum att de inte ens i sin obegränsade fantasi kunde föreställa sig teknik liknande den vi har idag med allt vad dator, IT etc innebär.

Det är faktiskt rätt fascinerande när man tänker på det, och man kan än mer undra vad de kommande 20 åren kommer innebära för vårt samhälle. Vilken typ av idag helt otrolig teknik kommer vi ha tillgång till då, hur kommer vi se på dagens teknik.

 

Det enda som är konstigt är att det fortfarande inte kommit något bra alternativbränsle, kanske lite så att det finns de som inte vill ha fram ett alternativ med tanke på förtjänsterna!!!!


Currently rated 3.1 by 79 people

  • Currently 3,063291/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed